Cyrkulator sous-vide Sam Cook PSC-20/B
SAMC-BL-025-25
|
2000000334011
Cyrkulator sous-vide Sam Cook PSC-20/B
Sous vide to innowacyjna metoda gotowania, stosowana w najlepszych restauracjach na świecie. Dziś dostępna także dla Ciebie.
Kulinarny sukces sous vide to powolne gotowanie produktów w stałej, obniżonej temperaturze wody, w próżniowo zamkniętych woreczkach foliowych. Tak przyrządzone potrawy – mięsa, owoce morza czy warzywa – zachwycają esencjonalnością, niepowtarzalnym smakiem i delikatnością. Zachowują pełnię witamin i naturalnych składników odżywczych.
Termo cyrkulator odpowiada za obieg wody w naczyniu i kontrolę jej temperatury w trakcie gotowania. Jest prosty w obsłudze i z łatwością zmieści się w kuchennej szufladzie. W ofercie Sam Cook dostępna jest także zgrzewarka do próżniowego pakowania produktów, niezbędna przy gotowaniu metodą sous vide.
- dotykowy panel sterujący z wyświetlaczem LED i regulacją:
- temperatury w zakresie od 0 do 90°C – co 0,5 °C
- czasu pracy w zakresie od 0 do 99 godzin 59 minut –co 1 minutę
- elementy funkcjonalne ze stali nierdzewnej
- automatyczny wyłącznik bezpieczeństwa – po wyjęciu z wody lub zbyt niskim poziomie wody w naczyniu, urządzenie przerwie pracę
- najlepsza efektywność urządzenia dla naczyń o pojemności od 4 do 15 litrów i głębokości min. 15 cm
- wskaźnik poziomu wody – minimalny i maksymalny
- włączenie urządzenia, wybór funkcji i zakończenie pracy sygnalizowane dźwiękiem
- praktyczny uchwyt do umieszczania urządzenia w naczyniu
- łatwy demontaż części urządzenia w celu oczyszczenia lub odkamieniania
Parametry:
- 220-240 V 50/60 Hz
- 800 W
chat
Opinie (0)
Na razie nie dodano żadnej opinii.
Produkty podobne
Duża
Cena
98,00 zł